Jobba hos oss

SNICKARE med god erfarenhet av köksrenoveringar
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som till största del utförs ute hos våra kunder. Majoriteten av våra uppdrag är köksrenoveringar i samarbete med olika köksåterförsäljare, men vi utför även fasadarbete, tilläggsrenoveringar, altanbyggen och inredningssnickeri. Uppdragen utförs till stor del ensam, men större uppdrag förekommer och då är ni flera hantverkare som samarbetar. De uppdrag då vi är totalentreprenör har vi ansvaret för att synka ytterligare aktörer och koordinera schemat däremellan, vilket ställer krav på god projektledningsförmåga och kommunikation. Samordningsansvar ingår i din tjänst.

Våra kunder finns bland företag, butiker och offentlig miljö, men framförallt hos privatpersoner och det är där du främst kommer att verka. Till största delen är våra uppdrag i Göteborgsområdet och kontoret ligger i Partille.

 

Vem är du

Vi söker en självgående, serviceminded och strukturerad snickare med erfarenhet av inredningssnickeri och främst köksrenoveringar. Du har en god förmåga att kunna planera, kommunicera och självständigt driva ditt arbete framåt och trivs med att arbeta i ett mindre bolag där flexibilitet, kvalitets- & kostnadsmedvetenhet är väldigt viktigt. Som person är du trygg i din yrkesroll och bekväm med att fatta egna beslut, du tycker om att arbeta med frihet under ansvar och sköter din administration på ett tillfredsställande sätt.

Det är krav på flytande svenska i tal och skrift, samt körkort B och tillgång till egen bil.

 

Ansökan

Tjänsten ska tillsättas snarast och alla ansökningar hanteras löpande. Har du frågor angående tjänsten kontaktar du Thomas Hansson på 031-44 50 20.

Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Om oss
Aluwood SNICKERI & BYGGNATION är ett bygg- och inredningssnickeri som erbjuder ett brett kunnande, hög service och ett gott hantverk. Allt sedan starten 1986 har vi därför många återkommande kunder och långvariga samarbeten med allt från privatpersoner till butikskedjor där vi utför in- och utvändiga renoveringar och ombyggnationer samt konceptbyggnationer. ALUWOOD är indelade i tre olika delar; ALUWOOD Bygg, ALUWOOD Inredning och ALUWOOD Butik. Vi arbetar med de flesta leverantörerna och förekommande material.
Vårt motto är att med ALUWOOD.se som entreprenör kan du som kund känna dig väl omhändertagen under projektets genomförande och nöjd med slutresultatet.

För ytterligare information om oss, besök oss gärna via sociala medier.

E-mail         thomas@aluwood.se
Hemsida     www.aluwood.se
FaceBook   www.facebook.com/ALUWOOD.se
Instagram    www.instagram.com/aluwood/
Spaces for Senses  www.spacesforsenses.com

Har du ytterligare frågor eller är intresserad av att söka tjänsten tar vi emot dessa via e-post eller vanlig postgång.

Kommentarer inaktiverade.